dilluns, 20 d’octubre del 2008

Buidat enquesta

Hola noies, us pengem el buidat de l'enquesta que vam fer el primer dia perquè hi doneu un cop d'ull per veure, en general ,que vam respondre i us podeu fer una idea del que pensem i de la situació en general de les persones que formen el grup. Si voleu podeu afegir-hi algun comentari.

4 comentaris:

Rosa Férriz ha dit...

Hola noies!! Ja que no vaig poder venir a la primera sessió, m'ha anat molt bé veure aquest buidat i així saber de què vau estar parlant. Per cert, el blog és molt xulo! feu molt bona feina! Ànims i endevant!

Grup de treball ha dit...

Hola,

avui, 6 de novembre, no podré assistir al curs, a causa de que estic malalta. Si em podeu passar l'informació del que heu fet avuí, us ho agrairia.

Isabel González.

Unknown ha dit...

Bones a totes!

M'estreno amb això de fer comentaris en una pàgina web. A veure, us apunto una web de dibuixos molt interessant. Podreu trobar-hi dibuixos en blanc i negre, en color, manualitats, fotografies de diferents temes, ordenades per temàtiques. Es guardar i imprimir en tres mides diferents. Feu-hi una ullada, val la pena. La trobareu a la seguent adreça: http://www.educima.com
Àpalin que vagi molt bé i salut.
Eli.

Anònim ha dit...

Hola noies! Hi havia algú encarregat de portar el berenar el proper dia 4? Si ningú diu el contrari el portarem la Núria Subirana i jo (Eli). Ok? Vinga una abraçada i fins aviat.
Eli